• PC
  • PS4
  • XONE

South Park: The Fractured but Whole

DATUM IZLASKA: 17.10.2017.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft San Francisco

ŽANR: RPG

South Park: The Fractured But Whole ponovno odgođen, možda igramo tek u 2018. godini

Razvoj novog South Parka sve više poprima obilježja razvoja prošle igre.

Napisao  Petak, 10 Veljača 2017

Nakon što je prvi South Park RPG – The Stick of Truth prošao kroz nebrojene probleme prilikom izdavanja, nažalost, izgleda da istih nije lišen ni nastavak. South Park: The Fractured But Whole najavljen je prvi put na E3 2015. godine, trebao je izaći krajem 2016. godine, međutim, igra je u rujnu odgođena za prvu četvrtinu 2017.

I baš kad smo s nestrpljenjem započeli osluškivati vijesti iz Ubisofta, u nadi za skorim izlaskom dobili smo hladni tuš. Naime, Ubisoft je jučer po drugi put odgodio igru, dok je novi datum izlaska u najmanju ruku široko neodređen. Tako smo dobili informaciju kako ćemo igru igrati negdje u periodu od od travnja ove godine, pa do travnja iduće godine. Svakako jedan čudan marketinški pristup svojoj bazi igrača od strane Ubisofta.

Ipak, prisjetimo se ponovno The Stick of Trutha i njegovih problema koji uključuju čak i bankrot originalnog izdavača, danas pokojnog THQ-a, dok smo problemima usprkos dobili jednu od najboljih igara 2013. godine. Sličnu sudbinu želimo i novoj igri, uz želju kako to ipak bude ove godine.

gunner
2017 Velj 10 12:42:45 PM
Neka.
Ova dva mjeseca su pretrpana dobrim naslovima.
Solid Snake
2017 Velj 10 12:50:19 PM
Neka, da hoće sve što je kvalitetno što izlazi ove godine pomjeriti za sljedeću bilo bi vrh. Ove Destiny 2 i te bait gluposti mogu ove godine proći.

Inbound for hateful posts  :roll
Ulogiraj se da bi komentirao.