Glazba Fallouta 4

Obožavatelji Fallout serijala sitno broje do četvrtog nastavka (točnije, još 7 dana). U međuvremenu Bethesda je na službenom blogu objavila nove informacije o glazbi koju ćemo imati prilike slušati u igri. Tako će se prvi put u povijesti serijala na popisu naći originalne pjesme koje su specifično komponirane za ovu igru.

Napisao  Utorak, 03 Studeni 2015

Pjesme je napisala i snimila Lynda Carter, glumica poznatija po ulozi Wonder Woman iz 1970-ih. Iako je njen talent neosporan, Lynda je ujedno i supruga Roberta Altmana, CEO-a Zenimaxa, kompanije koja je i vlasnik Bethesde. Lynda je već prethodno posuđivala glas u ranijim Bethesdinim igrama, te je to učinila i u Falloutu 4 za Magnoliu, pjevačicu u gradskom baru Goodneighbora. Njenu prvu pjesmu (Good Neighbor) možete poslušati na dolje postavljenom linku.

Tako će se u igri naći još četiri njene pjesame, koje će se redovno vrtjeti na in game Diamond City radiju. Iz Bethesde su također i potvrdili kako će Diamond City radio imati svog DJ-a. Ne, to ovaj put neće biti Three Dog ( Fallout 3), ali vjerojatno možemo očekivati sličnog neotesanog i šaljivog voditelja.

Što se same glazbe i pjesama tiče, ovaj put ih je čak tri puta više u odnosu na Fallout 3. Sigurno se nitko neće osjećati zakinutim, jer pjesme variraju od onih koje ćete možda i prepoznati, do manje poznatih i onih koje praktički dolaze od „underground“ bendova.

Mark Lamper, glavni programer odgovoran za glazbenu podlogu F4 potvrdio je kako glazba nije u potpunosti autentična onoj koja se mogla čuti nakon Drugog svjetskog rata, te da su se uglavnom vodili osjećajem kako glazba odgovara atmosferi i ozračju igre i njenog okruženja. Tako će dobar dio glazbe imati rani prizvuk rock'n'rolla, a ne samo jazza.

Uostalom, provjerite sami na Spotify playeru i skratite si muku čekanja do Fallouta 4

Zero
2015 Stu 03 10:54:40 AM
Link na Bethesdin blog - https://bethesda.net/#en/events/game/facing-the-music-in-fallout-4/2015/11/02/42

Na dnu je i pjesma Good Neighbor, spominjana na početku vijesti.: )
FicoLegend
2015 Stu 03 10:41:49 PM
Muzika je jedan od najvažnijih aspekata Fallouta. Toliko pridonosi atmosferi da se jednostavno ne može ignorirati. Ovo što sam čuo do sada nastavlja taj trend i samo još više povećava hype :)
Zero
2015 Stu 04 12:18:06 AM
OST će rulat, baš kao kod svih Bethesdinih igara dosad. ;;)

Inače, ovo mi je najdraža stvar iz F3:

https://www.youtube.com/watch?v=tuYwAB9p8Lk
Ulogiraj se da bi komentirao.