Hellion, ambiciozna open world simulacija preživljavanja u svemiru ulazi u early access

Igra o kojoj ćemo zasigurno još puno toga čuti.

Napisao  Utorak, 14 Veljača 2017

Hellion je igra smještena u istoimeni sunčevi sustav, s planetima i njihovim mjesecima koji su u potpunosti simulirani prema svim zakonima fizike. Dakle, svaki objekt u sunčevom sistemu je u konstantnom pokretu, kreću se u svojim orbitama, a najuspješniji igraći u ovoj igri biti će upravo oni koji će shvatiti zakone fizike na snazi, pa sve to pretvoriti u svoju korist.

Dakle, Hellion je najrealnija igra u svemiru ikad viđena dosad. Nakon što se probudimo unutar komore na razrušenoj svemirskoj postaji, ultimativni cilj će biti preživjeti. Zatim s drugim igraćima možemo uložiti koordinirane napore u obnavljanje svemirske postaje, izradu njezinih novih modula, a samim time i nadograđivati tu istu bazu. Također, možete se udružiti s drugim igračima u svemirsku bandu, pa na taj način pljačkanjem i uništavanjem drugih pokušati preživjeti u surovom svemiru.

hellion_svemirska_stanica.jpg

Za preživljavati na svemirskoj stanici morati ćemo uložiti značajno vrijeme u njezino funkcioniranje.

Kako bilo, igra je toliko napredna da ćete o svakoj radnji trebati dobro razmisliti. Recimo, trebati će obraćati pažnju na kisik, za pogon postaje ili svemirskog broda trebati ćete posebne energente, a isto vrijedi za municiju kao i sve ostalo u igri.

Ambiciozna srpska igra iza koje stoji srbijanski Zero Gravity

Iza ovog ambicioznog projekta stoji srbijanski studio Zero Gravity, s kojima smo se dobro provodili na prošlogodišnjem Reboot Infogameru i koji su nam iz prve ruke objasnili kako igra funckionira. Iako smo u 11. mjesecu prošle godine igrali alpha verziju igre koja je bila u stanju debelog razvoja, jako dobro smo se zabavili uz borbu s nemilosrdnom gravitacijom, rudarenjem asteroida, kao i prilikom koordinacije s drugim igračima.

Sad kad smo predstavili samu igru, pređimo na bit vijesti. Dakle, krajem mjeseca igra će biti dostupna svima za igranje, i to putem Early Access programa na Steamu. Stranica na Steamu već je postavljena, datum izlaska igre u early accessu je petak 24. 2., dok sama cijena još uvijek nije poznata.

Ako želite znati više o igri, jučer su simpatični developeri Branislav i Miloš izdali prvi "let's play" video, pa bacite oko za više informaciji o ovoj izrazito ambicioznoj igri. Hmm, jesmo li spomenuli i to da se radi o izrazito ambicioznoj igri??

Chono7
2017 Velj 14 04:07:05 PM
Izgleda dovrsenije od Star Citizena!
Ulogiraj se da bi komentirao.