Novi pogled u Andromedu nas uči kako postati Sun Tzu nove galaksije.

C-c-c-combo breaker!

Napisao  Četvrtak, 23 Veljača 2017

Najnoviji prikaz nam je pružio kratak pogled u mehaniku borbe koja nas čeka i u raznovrsnost taktika koje nam nudi. Ponovno je vrlo očito da je Andromeda pokupila puno RPG elemenata koje je imao Dragon Age: Inquisition. Sustav vještina znatno je produbljen i ponudit će još veću imerziju.

Za najraznornije i najučinkovitije rezultate morat ćemo se potruditi i kombinirati svoje vještine s onima koje koriste naši suborci, stoga nas Andromeda potiče ne samo na istraživanje galaksije, već i na istraživanje samog gameplaya kako bismo otkrili koje su kombinacije najubojitije.

Otkriveno je da nas ovaj put čeka 7 profila, od onih poznatih iz originalne trilogije do sasvim novog zvanog Explorer. Taj profil će omogućiti jednako razvijanje svih vještina te pruža najviše slobode u izgradnji svoga lika. Svaki profil se temelji na tri glavne grane: combat, tech i biotic. Raspored tih grana ovisit će o profilu koji odaberemo.

Ono što nam je privuklo pažnju je mogućnost slobodne izmjene tih profila kada god to poželimo, stoga će naš Pathfinder biti vrlo vješt u svim granama.

No svi znamo da u Mass Effectu nismo sami, naši suborci nam čuvaju leđa. Ono što možemo primijetiti je da nas ovaj put podubire šest članova posade od kojih ćemo standardno moći dva povesti sa sobom u istraživanje. Time je i potvrđeno da je Jaal, pripadnik nove rase biti član naše ekipe.

Svaki član imat će svoje vještine koje će ih krasiti, tri aktivne i dvije pasivne. Cora će npr. biti fokusirana na svoje biotičke sposobnosti dok će Drack biti tipični primjer tanka koji može primiti ogromnu štetu bez da strada.

21. ožujka letimo za Andromedu, a za putovanje nam treba PlayStation 4, Xbox One ili PC.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget