Shenmue HD Remaster kolekcija stiže u narednim mjesecima?

Prema svemu sudeći – lako moguće!

Napisao  Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Prema Ricedigitalu, mediju posvećenom istočnjačkom gamingu koji je poznat prema povjerljivim izvorima iz te gaming industrije javlja kako nam Sega već ove godine sprema remasterirane verzije prva dva nastavka Shenmuea. Također, u prilog tome ide i činjenica kako je Sega Europe početkom ove godine registrirala domenu shenmuehd.com. Tada smo špekulirali kako se radi samo o originalu, međutim, izgleda da se ipak radi o prve dvije igre.

Interesa svakako ima, pogotovo kad uzmemo u obzir kako je original moguće odigrati jedino na Seginom Dreamcastu do kojeg je danas iznimno teško doći.

Podsjećamo, 2015. na Sonyjevoj E3 konferenciji objavljen je početak razvoja na Shenmue III, koji bi prema zadnjim informacijama svijetlo dana mogao ugledati 2018. Također, uvijek se vrijedi podsjetiti možda i najlegendarnije reakcije u povijesti igranja videoigara – reakcije uživo ekipe iz kasnije zatvorenog Gametrailersa na vijest o Shenmue III.

K.
2017 Velj 28 05:01:36 PM
Ma daj. Još igram Yakuzu Zero, a plan je i odigrat tu peticu napokon, a najgore tek dolazi. Potopljen sam.
Shenmue je možda i prvi na listi igara koje nikad nisam imao prilike igrati, a imao sam neizmjernu želju. Ipak, neću lagat. Jednostavno nisam spreman da ovo bude istina. :D
Garrus_V
2017 Velj 28 05:58:57 PM
sjecam se jos davne 1999. kad je dreamcast izasao u japanu i na satelitu sam pratio sve gaming emisije u to vrijeme. kad sam prvi put vidio shenmue djelovao mi je nekako out of this world, jednostavno nestvarno, tako lijepa igra gotovo fotorealisticna. nabavka dreamcasta nazalost financijski nije bila moguca.

i dalje bi volio odigrati iako me uvijek strah igara s zastarjelim kontrolama.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1