Conan Exiles će dobiti financijsku injekciju veću od 5 milijuna dolara

Budućnost Conana izgleda obećavajuće i vrlo zanimljivo!

Napisao  Srijeda, 08 Ožujak 2017

Funcom je nedavno oktrio kakvi su planovi i budućnost Conan Exilesa, a čini se kako je studio u potpunosti posvećen uspješnoj realizaciji Early Access faze. Funcom planira investirati između 5 i 10 milijuna američkih dolara kako bi završna verzija i službeni izlazak Conana bio što bolji.

Conan Exiles je ušao u Early Access fazu 31. siječnja ove godine, a brojka od pola milijuna prodanih primjeraka je osigurala dovoljno financijskih sredstava kako bi se nastavio planirani razvoj igre. Međutim, završna verzija je još daleko od izlaska, točnije u prvom trosmjesečju 2018. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

U tom periodu igra će dobiti šest velikih ažuriranja sadržaja, a oni su:

  1. Opsadno ratovanje - igrači će moći napadati naselja drugih igrača pomoću moćnih ratnih mašinerija, poput velikih opsadnih tornjeva ili katapulta kojima mogu rušiti zidine ili čak bacati raspadnute leševe na ulice kako bi širili bolest.
  2. Agresivno čišćenje neprijatelja - horde NPC ratnika će napadati igračevu utvrdu i naselja, a na igraču je da pripremi što bolju obranu ili da organizira kontranapad kako bi skupio još jaču opremu i zarobio nove robove.
  3. Životinje za jahanje - potpuno nova vrsta borbe na konjima, devama, nosorozima ili čak slonovima. Slonovi će moći rušiti i protivničke zidove.
  4. Čarolije - svladajte tamnu korupciju magije kako bi prizvali demone ili podigli nemrtve, te stvorili vojsku kostura. Očekujte magiju koja je mračna, strašna i izopačena.
  5. Sustav naselja - stvorite pravi živi grad u kojemu zapovijedate vašim podanicima da čuvaju, patroliraju, stvaraju, prikupljaju i trguju prema vašim naređenjima i željama. Gradite ceste, postavite raspored za vaše podanike i udahnite život u vaše naselje.
  6. Highland regija - potpuno novo područje koje proširuje postojeću mapu. Brdski kraj s novim bićima, oklopima, religijama i temperaturnim sustavom.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.