• PS4

Gran Turismo Sport

DATUM IZLASKA: 17.10.2017.

IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment

DEVELOPER: Polyphony Digital

ŽANR: Simulacija vožnje

GT Sport: Idući tjedan napokon počinje beta testiranje

Prvi na red dolaze igrači američke regije, a Europljani će im se pridružiti u kasnijim fazama.

Napisao  Petak, 10 Ožujak 2017

Sony je najavio da će 17. ožujka početi zatvoreni beta test za novi nastavak nekad ponajbolje simulacije vožnje, Gran Turismo Sport, a povodom toga objavljen je i novi trailer.

Glavni i odgovorni kad je u pitanju GT serijal, Kazunori Yamauchi, napisao je na PlayStation Blogu da će u početnoj fazi za beta testiranje biti odabrani igrači u američkoj regiji (ili oni s američkim PSN računom), pa im je također savjetovao da provjere svoje poruke ne bi li u njima pronašli vrijednu pozivnicu.

Yamauchi je također dodao da će beta testiranje odvijati u fazama, a broj sudionika postepeno će se proširivati. Mi vam preporučujemo, ako ste u mogućnosti, da se prijavite u obje regije.

Prijave za GT Sport zatvorenu betu:

Beta testiranje svakodnevno će nuditi igračima rotaciju određenih automobila i staza, ali i različite kategorije utrkivanja. Bit će tu i Driver Profile, ekran sa statistikom koji prati izvedbu igrača, kao i njegovo ponašanje na stazi, a koristit će se za spajanje s igračima sličnih karakteristika.

Nadamo se da ćete biti odabrani, a sami također jedva čekamo isprobati što nam pripremaju u Polyphonyju, pogotovo zato što je Gran Turismo 6 izašao za PS3 davne 2013. Naravno, to znači da će GT Sport, na otprilike polovini života ove generacije konzola, biti prvi naslov nekad slavnog, ali još uvijek legendarnog serijala.

Gran Turismo Sport trebao je izaći 15. studenog prošle godine, no sve je odgođeno za još uvijek neodređeni datum nekad tijekom 2017.

Emilijo
2017 Ožu 10 03:41:17 PM
Prijavljen samo na EU i nadam se e-mailu.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1