Kultni Tarantinov film dobio videoigru – Reservoir Dogs: Bloody Days

Akcijski shooter s pogledom iz gotovo ptičje perspektive u pripremi je za PC i Xbox One.

Napisao  Subota, 11 Ožujak 2017

Igra koja je inspiraciju pronašla u filmu Quentina Tarantina iz 1992. nosi naslov Reservoir Dogs: Bloody Days. Da ne bi ispalo da se radi o najobičnijoj pucačini, developeri su ubacili nešto što se zove Time Back, a radi se o mogućnosti da igrač "vrati vrijeme" i tako kontrolira svaki svoj potez i prilagodi svoju taktiku određenoj situaciji.

Da ne sve bilo prejednostavno, tu je i mogućnost upravljanja s više likova odjednom, a svaki puta kad se upotrijebi Time Back, ishod organizirane pljačke se mijenja. Da, radi se pljačkama, što nije potrebno posebno napominjati s obzirom na samu tematiku igre.

"Preuzimanjem kontrole nad različitim likovima u vremenskim periodima koji se međusobno preklapaju, igrač će morati upotrijebiti posebne sposobnosti svakog od članova tima i tako uspješno izvršavati misije, a svaki potez i ispaljeni metak utječu na sam ishod", kaže Liam Patton, predsjednik studija Big Star Games.

Baš nas zanima hoće li nas Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink i Mr. White uspjeti zadržati uz ekrane. Reservoir Dogs: Bloody Days izlazi u proljeće za PC, a nakon toga stiže i verzija za Xbox One.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.