Novi video Andromede pokazuje kaotičnu kooperativnu borbu u pustinji

Izlazak novog Mass Effecta je pred vratima, a informacija je sve više. Najnoviji video nas uči osnovama online igranja.

Napisao  Utorak, 14 Ožujak 2017

Kada je posljednji dio Mass Effectove trilogije predstavio svoju online komponentu, mnogo je igrača vjerovalo kako će to umanjiti kvalitetu RPG-a kojem je radnja glavni temelj. Međutim, multiplayer je u potpunosti oduševio fanove serijala, stoga nije nimalo iznenađujuće što se vraća i u Andromedi.

Kako bi nam bolje predstavili što nas očekuje u novoj galaksiji, Bioware nam je darovao još jedan kratak prikaz kako bi objasnili inovacije koje uvode u svoj serijal. Prvo što svaki igrač treba je odabrati svoj tzv. "paket" koji uključuje sve nove i stare rase te sve klase s kojima smo se već upoznali. Zatim slijedi ključan trenutak u kojemu moramo odabrati opremu koju želimo povesti sa sobom u borbu. Isto tako, ta oružja će se moći unaprijeđivati.

Na dan izlaska Andromede čekat će nas pet međusobno vrlo različitih mapa na kojima ćemo moći testirati svoje svemirske vještine u borbi protiv raznih neprijatelja. Istaknuto je da je plan dodavati dodatna oružja u samu igru, no s obzirom da ne postoji season pass moguće je da će taj sadržaj biti besplatan.

Također, u novom Mass Effectu nas čekaju Strike Team misije. Na te misije šaljemo svoje vlastite vojnike kako bismo osigurali bolje resurse, oklope i oružja za sebe. Te misije moći će se odraditi u sklopu kampanje, no isto tako moći ćemo ih proći s prijateljima u kooperativnom modu.

Andromeda nam stiže 21. ožujka na PC, PlayStation4 i Xbox One, a iščekivanje je sve jače i jače. Andromedo, čuvaj se, stižemo!

viper89
2017 Ožu 14 06:22:59 PM
PERFECTION
gunner
2017 Ožu 14 08:34:48 PM
Odlicno izgleda.
S1r1uS
2017 Ožu 15 08:20:50 AM
Super izgleda, jel bude i PVP modova...
Ulogiraj se da bi komentirao.