Mediokritetne ocjene za novi Mass Effect

Nakon pet godina razvoja igre, napokon smo dočekali i Mass Effect: Andromedu. Prema prijemu i ocjeni kritike na internetu, novi Mass Effect je daleko ispod ljestvice koju je digla i postavila last gen trilogija.

Napisao  Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Da, igru je napravio Biowareov studio smješetn u Montrealu, koji zapravo sačinjava mnogo novih lica, dok su ona stara i reprezentativna za Bioware davno otišla. No kako opravdati loše animacije likova, dosadne ponavljajuće questove, površne i mlako okarakterizirane likove i priču?

Nikako, složna je većina kritike, i upravo ovo navode kao najveće minuse Andromede, koje ne može izvući ni mnogo više akcijski orijentirana borba (koja bi se trebala svidjeti mlađim uzrastima) i lijepa grafička prezentacija (izuzev facijalnih animacija), posebice kada je u pitanju raznolikost okoliša.

Tako navodimo primjere portala koji su Mass Effect: Andromedi dodijelili prilično mlake ocjene

Sveukupan zbir ocjena na Metacriticu je trenutnih 75%, no pitanje je hoće li ostati na tome. Koliko će (i hoće li uopće) ovo utjecati na prodajne rezultate, ostaje za vidjeti. Jedno je sigurno, mnogi ističu kako je ovo možda i najgori Biowareov RPG dosad, a ako to nije dovoljno upozorenje, onda ne znamo što jest.

jeedah
2017 Ožu 21 08:29:41 AM
tumblr_nqj8wxph2u1s2wio8o1_500.gif


Steta, al vjerovatno cu ju isprobat.
Ulogiraj se da bi komentirao.