Ništa od Nathana Drakea u novom DLC-u za Uncharted 4

Glavni protagonist serijala neće dobiti niti cameo ulogu u Uncharted: The Lost Legacy.

Napisao  Utorak, 21 Ožujak 2017

DLC Uncharted: The Lost Legacy, dodatna priča koja će malo proširiti Uncharted 4, koncentrirat će se na događaje u koje su umiješane Chloe Frazer i Nadine Ross, a kako stvari stoje, Nathana Drakea, nažalost, nećemo vidjeti.

"Nećemo u ovo uopće ubacivati Nathana Drakea", rekao je Kurt Margenau, glavni i odgovorni kad je u pitanju The Lost Legacy.

Naughty Dog će zapravo napraviti novi DLC kao samostalnu priču unutar Uncharteda, a dvije glavne junakinje povezat će upravo Nathan Drake, odnosno poznanstvo s njim. U The Lost Legacy Chloe će krenuti u potragu za artefaktom Tusk of Ganesh i angažirati Nadine koja je u tom trenutku bez posla nakon događaja u Uncharted 4: A Thief's End.

Izostavljanje Nathana Drake iz ovog spin-offa također ima smisla jer su iz Naughty Doga u nekoliko navrata izjavili da nakon The Lost Legacy prestaju s radom na Unchartedu. Onima koji su završili Uncharted 4, također će biti kristalno jasno zašto je Nathan ovaj puta izostavljen.

Još uvijek ne znamo točan datum izlaska za Uncharted: The Lost Legacy, no bit će to ove godine, naravno, za PlayStation 4.

gunner
2017 Ožu 21 10:35:22 AM
Greskica u naslovu Max. )
Ulogiraj se da bi komentirao.