Lutanje Commonwealthom nikada nije bilo imerzivnije; stiže Fallout 4 VR

Za nadolazeći E3 2017. Fallout 4 VR bit će dostupan za isprobavanje.

Napisao/la  Kristijan Pranjić Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Već je i prije Todd Howard iz Bethesde govorio u više navrata kako će biti moguće igrati Fallout 4 putem VR-a. Sada je čelna osoba za marketing Pete Hines konačno potvrdio da će Fallout 4 VR biti dostupan na E3-ju. S time da će igra biti dostupna za isprobavanje široj publici, a ne samo novinarima.

Hines entuzijastično govori kako će to biti "najnevjerojatnija stvar koju ćemo ikada doživjeti u životu i da mi kao igrači jednostavno ne možemo zamisliti kako je to igrati igru u VR modu te kako realistično izgleda gdje god da okrenemo glavu". S obzirom da je on jedan od čelnika Bethesde za marketing, ovakve izjave uvijek valja uzimati s dozom opreza. Šetanje Commonwealthom pred našim očima će sigurno biti odlično iskustvo, ali pretjerani hype je gadna stvar.

Bilo kako bilo, gameplay će biti spreman za E3, što bi moglo naslutiti da bi igra mogla biti spremna za izlazak već ove godine.

Zero
2017 Ožu 23 08:26:53 AM
Mislim da je to ono što se traži. Posebno prilagođeni AAA naslov, kad im se već ne isplati raditi samo VR naslov takve razine produkcije. Ovo se spominjalo i u kontekstu Scorpia, to bi mogao biti jako lijep naslov u (kvazi) 4K.
Ulogiraj se da bi komentirao.