Ništa od ljetovanja ove godine, Blizzard službeno najavio StarCraft Remastered

Klasik žanra strategija u realnom vremenu dobit će svoje remasterirano izdanje.

Napisao  Nedjelja, 26 Ožujak 2017

Glasine od prije nekoliko dana potvrdila je vijest Iz Blizzard Entertainmenta o ponovnom objavljivanju RTS klasika, pa će tako StarCraft i StarCraft: Brood War biti ujedinjeni pod naslovom StarCraft: Remastered.

Igrači će u StarCraft: Remastered uživati u kampanji za jednog igrača i multiplayeru, sve to gledat će u, naravno, “4K UHD” rezoluciji, a bit će tu i “originalan soundtrack i dijalozi koji će se ponovno snimiti i obnoviti, uključujući i brifinge između misija”, objavljeno je danas u Seoulu.

Kad su vizuali u pitanju, “borbu ćete moći gledati iz Battlecruisera ili toliko zumirati i pregledati raspored vena na krilima Mutaliska”. U PR objavi također stoji da Blizzard radi na moderniziranju vizuala originalne igre, zvuka i online podrške da bi igračima omogućili uživanje u StarCraftu u narednih 20 godina, ali i više. Sve detalje saznat ćete na službenoj stranici.

Točan datum izlaska još uvijek nije objavljen, no StarCraft: Remastered stiže na PC i Mac tijekom nadolazećeg ljeta. Podsjećamo, originalni StarCraft izašao je 1998. Za PC, a ekspanzija Brood War stigla je nešto kasnije iste godine.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.