Fallout 4 launch trailer je vani, kao i Pip-Boy aplikacija

Bethesda se upravo smilovala i priuštila nam video trailer koji će popratiti izlazak Fallouta 4. Video ujedno pokazuje i naznake priče, te nove gameplay dionice.

Napisao  Četvrtak, 05 Studeni 2015

Ukoliko ste iznimno slabi na bilo kakvo otkrivanje detalja o igri, pa i onih jako šturih, a uz to vam paranoja nije strana, možda je najbolje da ovo preskočite. Podsjetimo se, ostalo je još 5 dana do izlaska Fallouta 4 na PC, Xbox One i PlayStation 4.

U ostalim vijestima, Pip-Boy aplikacija upravo je izašla za iOS i Android uređaje, a Bethesda se ujedno i pohvalila novim grafičkim efektima i tehničkim sitnicama koje vjerojatno malo koga odveć zanimaju. Igra je dovoljno lijepa, hvala vam lijepa.

Što se tiče Pip-Boya, sama aplikacija još uvijek radi u demo modu, a zamišljeno je da u biti mijenja Pip-Boy uređaj koji se nalazi i u igri. Koliko će ovo dobro funkcionirati, slobodno javite na našem forumu kada igra konačno izađe. Zasad ste u aplikaciji ograničeni na igranje Atomic Commanda, Falloutove vlastite verzije Missile Commanda, te pregledavanje nekih sitnica, kao što je mapa F4. Jednom kada se aplikacija poveže s igrom, očekujte i mogućnost pregledavanja podataka iz igre na vašem smartphoneu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.