Mass Effect: Andromeda svojom prvom velikom zakrpom ispravlja urnebesne animacije

Zakrpe, zakrpe i samo zakrpe!

Napisao  Srijeda, 05 Travanj 2017

Izlazak Andromede obilježilo je more kritika na mnoge elemente igre. Bioware nam je danas predstavio svoju taktiku za daljnji razvoj njihove najnovije svemirske sapunice. Već nas ovaj četvrtak, 6. travnja, čeka prva velika zakrpa, točnije 1.05, koja nam donosi niz poboljšanja.

Najvažniji ispravak odnosi se na animacije lica. Sinkronizacija govora i pokreta trebala bi biti poboljšana, dok bi izgled očiju ljudskih i Asari likova trebao biti znatno unaprijeđen. Također, ova zakrpa dotaknut će se i Tempesta. Naime, ovom se zakrpom uvodi opcija preskakanja animacije putovanja u novi sistem kako bi se igra ubrzala za one kojima to smeta. Ovaj će nas četvrtak dočekati i povećanje granice od 50 predmeta u našem inventoryju.

mass

Interesantno je da će se zakrpa dotaknuti i logike događaja u odnosu sa suborcima na brodu. Tako će pojava događaja vezanih uz specifičan lik biti puno logičnije aktivirana. Kao i svaka zakrpa, i ova će ispraviti niz tehničkih poteškoća i bugova koji su bili prisutni u prva dva tjedna od izlaska igre. To je tek dio poboljšanja koje nam Bioware donosi, a punu listu možete vidjeti ovdje.

Nakon turbulentnog izlaska Andromede, jasno je da se Bioware trudi popraviti situaciju čim prije kako bi naše putovanje u Andromedu bilo što ugodnije.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.