Sprema se Call of Duty serijal filmova po uzoru na one Marvelove, scenariji su već pripremljeni

A izgleda da je i pretprodukcija prvog filma u punom pogonu.

Napisao  Četvrtak, 06 Travanj 2017

Warcraft film iz prošle godine prema mnogima je bio razočaranje, ali unatoč tome na kino blagajnama uspio je ostvariti uspjeh kakav nije ostvario niti jedan film snimljen prema video igri. Film je zaradio preko 370 milijuna dolara, što je dovoljan povod za Activision-Blizzard, tvrtku iza Warcraft i Call of Duty franšiza da dio svojeg poslovanja okrenu u tom smjeru.

Tako su potpredsjednici kompanije Stacey Sher i Nick van Dyk u intervjuu za Guardian otkrili kako ozbiljno razmišljaju o snimanju Call of Duty filmova. Točnije, već godinama razmišljaju i rade na tome.

Film već u 2018. godini?

Call of Duty filmovi trebali bi biti prepoznatljivi prema nabrijavajućoj akciji i epskim scenama, baš kao što je to slučaj u igrama. Zanimljiv je i termin koji je spomenut u tom kontekstu – Marvelovski! Nekoliko scenarija već je napisano koji se nastavljaju na priče iz Black Ops i Modern Warfare serijala. Iako je još uvijek potpuno nejasno o čemu se točno sve tu radi, prema njihovim riječima prvi film bi se trebao pojaviti već iduće godine.

Nakon što je praktički potvrđeno kako se na prvom filmu radi, te da ćemo ga gledati uskoro, potpredsjednici su u intervjuu naveli kako razmišljaju i o seriji u klasičnom formatu, čija bi radnja mogla biti smještena u neke prošle ratove, poput Vijetnamskog ili Drugog svjetskog rata. Pada li još nekome na pamet Band of Brothers?!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.