GOG nudi Deus Ex Revision mod potpuno besplatno

Izgleda da je došlo vrijeme za augmentaciju originala.

Napisao/la  Kristijan Pranjić Subota, 08 Travanj 2017

Deus Ex je kultni klasik posebne kategorije koji je dovoljno spomenuti i netko će već reinstalirati igru i ponovno igrati. Dakako grafički, dizajnerski, a pomalo i mehanički, igra podliježe zubu vremena stoga se razni modderi trude napraviti facelifting. Postoje razni modovi za igru od kojih je Revision jedan od ambicioznijih.

Ambiciozan je u toliko što to ne poboljšava grafiku i ne optimizira igru za moderne rezolucijske standarde nego nudi pregršt toga. Nove gameplay modove, posuđene elemente iz Shifter, Biomod i Human Renovation moda, redizajn lokacija, simfonijski soundtrack i ostalo. Revision će drastično promjeniti Deus Ex iskustvo svima kojima je igranje originala dosadilo i traže malo novotarija. No, budite upozoreni jer mod izaziva oprečna mišljenja kod igrača - neki ga vole dok drugi ne upravo zbog drastične promjene izgleda igre čime se gubi onaj stari Deus Ex štih.

Bilo kako bilo, GOG nudi Revision mod potpuno besplatno tako da ga možete isprobati. Ako vam se svidi, super, a ako ne - barem niste potrošili ni kune.

Napomena: Da bi se mod mogao igrati, potrebno je imati instaliran originalni Deus Ex. GOG ga nudi kao GOTY ediciju na popustu od 75% za mizernih 2,39 €.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1