• PC
  • PS4

Nioh

DATUM IZLASKA: 7.2.2017.

IZDAVAČ: Koei Tecmo

DEVELOPER: Team Ninja

ŽANR: Akcijski RPG

Nioh dobio nove detalje za Dragon of the North DLC, PvP borbe stižu besplatno

Nova priča nas nosi na sjever Japana.

Napisao  Ponedjeljak, 10 Travanj 2017

Koei Tecmo i Team Ninja su objavili datum izlaska prvog DLC-a za njihov odličan akcijski RPG, Nioh. Dragon of the North (Dragon of Tohoku za japansko tržište) će biti dostupan 2. svibnja samostalno ili u sklopu season passa. DLC će nam ponuditi nove lokacije, misije, guardian duhove, neprijatelje i likove. Naravno, očekujte nove yokaije, armore i oružja.

Mnoštvo novog sadržaja

Kao i u osnovnoj igri, očekuje nas zanimljiva priča sa stvarnim likovima, a ovog puta u akciju dolazi i poznati Date Masamune za kojeg se već šuškalo da će biti u ovom DLC-u nakon što smo vidjeli postere za DLC-a na kojima je bio lik s prepoznatljivom kabuto kacigom koja sadrži i legendarni Masamuneov polumjesec. Masamune je bio poznat kao jednooki zmaj koji je u 17. stoljeću osnovao grad Sendai koji će biti u fokusu priče u ovom DLCu.

Nioh

Date Masamune. 

Developeri planiraju izbaciti ukupno tri DLCa, a sada će uz prvi DLC pripremiti i novi patch koji će besplatno uvesti i PvP igranje za sve igrače, baš kako su i obećali. Dragon of the North će koštati $9.99.

Montoya
2017 Tra 10 01:57:18 PM
Sve do Sj. Koreje :)
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1