• PS4

Gran Turismo Sport

DATUM IZLASKA: 17.10.2017.

IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment

DEVELOPER: Polyphony Digital

ŽANR: Simulacija vožnje

Porsche službeno potvrđen za Gran Turismo Sport

Igrači s europskim računima moći će zaigrati zatvorenu betu u subotu.

Napisao  Srijeda, 12 Travanj 2017

Dobre vijesti stižu za sve obožavatelje Gran Turismo igara: Porsche stiže u GT Sport. Electronic Arts više nema ekskluzivna prava na Porsche automobile budući da im je istekla licence za korištenje tog brenda pa sada i ostali developeri mogu ubaciti ove legendarne automobile u svojim igrama. Gran Turismo je dobio službenu potvrdu putem ruskog PlayStation twittera nakon čega je novost potvrđena i na ostalim kanalima.

gt s2

Porsche po prvi puta stiže u Gran Turismo serijal. Već vidimo kako će photo mode raditi punom parom.

Konačno počinje europska beta

Od ostalih novosti imamo i najavu novih staza za Gran Turismo Sport. Iako nemamo potvrdu hoće li ove staze biti igrive u beti, Blue Moon Bay, Dragontrail Seaside i Sardegna Windmills će biti dodane na popisu staza za samu igru. Zatvorena beta za europske igrače počinje u subotu, a svi koji se još uvijek nisu prijavili mogu to učiniti na službenoj stranici igre.

Verzija igre će biti 1.04 koja uključuje nove promjene i donosi nove staze koje nisu najavljene. Polyphony će već sada početi slati pozivnice na mailove prijavljenim igračima kako bi se pripremili za subotu.

Gran Turismo Sport će biti dostupan ove godine ekskluzivno za PlaySation 4. Datum izlaska bi trebali dobiti na E3 konferenciji.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.