Akcijski 2D RPG Moonfall dostupan na Steamu

Nešto malo drugačija, ali nikako manje zabavna prezentacija.

Napisao  Subota, 15 Travanj 2017

Studio Fishcow je prije jednog dana plasirao Moonfall putem Steam servisa, a trenutni popust od 15%, koji traje do 19. travnja, čini cijenu od 8,49€ vrlo prihvatljivom za ovakav naslov.

Cijela igra je u potpunosti crtana ljudskom rukom, a radnja se odvija u 2D gotičkom svijetu Terre Nihil. Pratimo priču nekada malog carstva kojs sada na vrhuncu svoje slave postignute pomoću tajantvenog elementa Lunariuma trpi iznenadne napade nomadskih plemena koji žive izvan granica.

Igra donosi 3 klase likova, od kojih svaka ima jedinstvene aktivne i pasivne vještine, a iskustvo potrebno za nadogradnju likova možemo prikupljati ubijanjem neprijatelja i ispunjavanjem glavnih, te sporednih zadataka.

Kreatori su naveli čak 13 velikih staza koje čine Moonfall, a svaka od njih donosi mnoštvo sadržaja, boss borbe, više od 60 neprijatelja raspodjeljenih na česte i elitne jedinice, te više od 80 različitih vrsta oružja i opreme.

Moonfall će u potpunosti podržavati Xbox 360 i Xbox One kontroler, postignuća i karte za trgovanje na Steamu, te u budućnosti će imati besplatno ažuriranje koje donosi multiplayer arene.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.