• PC
  • PS4
  • XONE

Star Wars Battlefront II

DATUM IZLASKA: 17.11.2017.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: EA DICE

ŽANR: FPS/TPS

EA službeno predstavio Star Wars Battlefront 2, stiže u studenom

Nova igra nam donosi pravu kampanju i multiplayer napucavanje bez season passa.

Napisao  Nedjelja, 16 Travanj 2017

Već smo imali priliku vidjeti kratki teaser koji je procurio prije službene najave igre, a sada je EA konačno i službeno predstavio novi nastavak koji nam stiže u studenom ove godine. Star Wars Battlefront 2 je veliki projekt na kojemu rade čak tri studija: DICE, Motive i Criterion. EA Motive ima veliki zadatak budući da su upravo oni zaduženi za single player kampanju koja nam u novom traileru izgleda dosta zanimljivo. Kampanja će se odvijati nakon Return of the Jedi i predstavlja originalnu priču koja će biti dio službenog kanona.

Priča će se vrtiti oko Iden Versio i njezine Inferno jedinice, a EA poručuje kako će nova igra pokrivati razdoblje od čak 30 godina nakon Return of the Jedija pa sve do The Force Awakens u kojem nas čeka napeta priča o osveti, izdaji i iskupljenju. Igrači će tijekom kampanje sresti značajne Star Wars likove poput Skywalkera i Kylo Rena koji će biti igrivi.  Za priču su zaduženi Mitch Dyer i Walt Williams. Waltova uloga nam je posebno zanimljiva budući da je on radio na Spec Ops The Line koji je mnoge iznenadio s vrlo kvalitetnom i mračnom pričom koja je definitivno bila najbolji dio te igre.

StarWarsBattlefrontII 3 2

Iden Versio i Inferno jedinica u priči s "druge" strane.

Multiplayer nam donosi dosta promjena

DICE je opet zadužen za multiplayer koji će nam ponuditi bitke do 40 igrača koje će pokrivati borbe iz originalne trilogije kao u prošlom Battlefrontu, ali i one iz prequela i nove ere filmova od The Force Awakensa. Naravno, EA već nudi preorder bonuse za igru u obliku kozmetičkih dodataka za heroje iz nadolazećeg The Last Jedi filma, a ono što će mnoge zanimati je činjenica da igra ovaj put neće imati season pass kako se igrači ne bi razdvajali.

Ostaje za vidjeti kako će EA riješiti DLC-e i hoće li ponuditi mikrotransakcije. Multiplayer će ovaj put imati klase, a potvrđene su i svemirske bitke koje su mnogi tražili u originalu. Konzolaške verzije će i ovoga puta ponuditi split-screen, bilo lokalno ili mrežno. Igra će imati i dublji sustav kustomizacije, a ovaj put neće biti power-upova koji se mogu pokupiti na bojištu već će igra ponuditi drugačiji sustav otključavanja kroz gameplay. Još jedan dobar potez za sve one kojima je sustav iz prošle igre bio previše casual.

Star Wars Battlefront 2 izlazi 17. studenog za PlayStation 4, PC i Xbox One. Na E3-ju bi trebali dobiti i pravi multiplayer prikaz.

Figo
2017 Tra 16 01:25:52 AM
ovo izgleda zanimljivo, drhtim i misli me vraćaju na odličnu kampanju u stilu starog Jedi Knighta :D

mogu li nam EA i DICE vratiti zlatno doba Star Wars-a u igrama, ja se toplo nadam
viper89
2017 Tra 16 01:33:08 AM
Procitaj detalje, Motive radi na kampanji. :)
Figo
2017 Tra 16 01:58:42 AM
Quote:

Procitaj detalje, Motive radi na kampanji. :)


ok, hype je još malo narastao :D
Ulogiraj se da bi komentirao.