Life is Feudal polako seli u MMO vode

Srednji vijek je daleko lakše preživjeti u društvu.

Napisao  Ponedjeljak, 17 Travanj 2017

Ako vam je Life is Feudal: Your Own promaknuo ispod radara, ne krivimo vas, jer se radi o iznimno teškoj survival igri koja nije za široke mase. Igra stavlja igrača na mapu površine 3 kilometara kvadratnih, gdje morate izgraditi početni logor, prikupljati resurse i hranu, obrađivati zemlju, rudariti, te raditi sve ono što je potrebno kako bi preživjeli i uzdigli se iz skromnih početaka do pravog vazala vlastite zemlje.

Najbolji opis ove igre bi bio tempom sporiji i izvedbom realniji Minecraft, koji uz sve navedeno posjeduje i prilično zahtjevan sustav napredovanja. Life is Feudal: MMO uzima brojne mehanike igranja prethodnika, te ih prilagođava načinu igranja za jedan masivni online multiplayer RPG. Ovaj puta se radi o mapi površine 441 kilometar kvadratni, a najbitnija stavka uspješnog preživljavanja je suradnja i raspodjela zadataka između članova zajednice.

Kako bi upoznao igrače s osnovama ove igre, studio Bitbox je plasirao 9 minutni video koji prikazuje što bi trebali učiniti u prvih 5 sati igranja. Life is Feudal MMO se trenutno nalazi u beta fazi testiranja, a što vas očekuje u igri i kakav je trenutni napredak razvoja, pogledajte u sljedećem videu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.