Ako ste mislili da ste dobar vozač u igrama, nakon ovoga ćete se zamisliti

Donosimo vam zbilja impresivni gameplay s Initial D arkadnog automata.

Napisao  Utorak, 18 Travanj 2017

Osim ako niste ljubitelj japanske mange, a usto i strastveni ljubitelj automobilizma za Initial D, teško da ste čuli za ovo. Radi o serijalu manga stripova, prema kojem su kasnije nastajali anime i serijal igara. Initial D je jako popularan u Japanu, a kroz 18 godina izlaženja stripa priskrbio je sebi i brojnu publiku u Americi.

Tu slavu je znala iskoristiti Sega koja je kreirala čitavi niz Initial D arkadnih automata, dok su same igre većinom zbilja izazovne. Premisa igre je utrkivanje, odnosno spuptanje niz izazovne planinske, odnosno brdske predjele. Izazov je u brojnim oštrim zavojima, zamkama, uz nezaobilaznu visoku brzinu, dok igrač za svaku pogrešku biva kažnjenim.

Donosimo video akcije jednog igrača igrano u jednom automat klubu u SAD-u. Refleksi i sami skill natjerati će vas da pomislite kako igrač možda nije s ovog planeta, ili u najboljem slučaju da se radi o programiranom botu. Ali okretaji volana otklanjaju svaku sumnju. Btw, sama staza je iz zavoja u zavoj sve zahtjevnija, isplati se odgledati do kraja. Zbilja impresivno.

S1r1uS
2017 Svi 13 11:29:02 AM
Bolesno...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

  • 1
  • 2
  • 3