Ubisoft otvorio dva nova studija, jedan radi na trenutno nenajavljenom AAA projektu

Ubisoft se širi! Nakon otvaranja podružnice u Beogradu, Ubisoft otvara nove studije, također ponovno na tlu stare Europe.

Napisao  Srijeda, 19 Travanj 2017

Kreator franšiza poput Far Cryja, Assassin's Creeda i Prince of Persia ponovno pušta „korijenje“ u Europi. Prva podružnica bit će otvorena u Njemačkoj, točnije Berlinu. Ovaj studio radit će zajedno s Ubisoftovim Blue Byteom na trenutno nenajavljenom AAA projektu. Blue Byte je nedavno napravio Anno 2205 i pomogao je u procesu izrade For Honor i Rainbow Six Siege igara. Predstavlja li novi projekt zapravo rad na novom Assassin's Creedu? Vrijeme će pokazati.

Drugi studio otvoren je u matičnoj državi Ubisofta, Francuskoj. Novi studio u Bordeauxu uglavnom će asistirati ostalim Ubisoftovim studijima u Parizu, Annecyju i Montpellieru. Od nedavnih poznatijih igara ovi studiji su radili na Ghost Recon: Wildlands, Steep, i Just Dance 2017.

Vrijeme širenja Ubisofta događa se dok je samostalna budućnost još uvijek ugrožena pred pokušajem akviziranja kompanije od strane Vivendija. Iako se u Ubisoftu trude otkupljivati vlastite dionice kako bi preduhitrili i odbili ovakve pokušaje, budućnost neovisnog Ubisofta još uvijek nije sigurna. Yves Guillemot, trenutni i dugogodišnji izvršni šef kompanije izjavio je kako Ubisoft u slučaju preuzimanja od treće strane ne bi bio ista kompanija, te kako ne planira u tom slučaju ostati na ovoj poziciji.

Yakuza_stinger
2017 Tra 19 08:12:54 PM
ASSASSINS KRID: Beograd
Deadwalker
2017 Tra 20 09:43:11 AM
Ubisoft je svoju filozofiju širenja primijenio u dizajn vlastitih igara.
U svakoj regiji svijeta / mape po jedan studio / toranj!

Istina, da ih Vivendi otkupi ne bi više bili isti - vjerojatno bi bilo manje studija, a možda i manje tornjeva u njihovim igrama.
Cole™
2017 Tra 20 03:03:07 PM
Jesi ti neki stand up online komičar? :D
Deadwalker
2017 Tra 20 03:52:57 PM
Samo su mi omiljeni materijal za online trolanje :D
Ulogiraj se da bi komentirao.