Nintendo krajem godine namjerava izbaciti SNES Mini

Kao potvrda ove glasine može se shvatiti iznenadan prekid proizvodnje konzole NES Mini.

Napisao  Četvrtak, 20 Travanj 2017

Nakon što je objavljen prestanak proizvodnje konzolice NES Mini, izvor blizak Nintendu otkrio je Eurogameru da se radi na minijaturnoj verziji legendarnog SNES-a. Prema trenutno dostupnim informacijama, SNES Mini (ako naziv konzole bude po ugledu na starijeg brata) trebao bi na tržište doći taman za božićne blagdane jer je razvoj i rad na zanimljivoj novoj igrački već debelo u tijeku.

Još prošlog tjedna Nintendo je objasnio da NES Mini nije trebao biti nešto što će se proizvoditi tijekom duljeg razdoblja, već su to smatrali savršenim poklonom za praznike krajem godine. Ipak, NES Mini se pokazao kao nešto mnogo više od toga, pa ne čudi podatak da se, nakon prekida proizvodnje, cijena mikrokonzole učetverostručila.

Što i kako ćemo igrati?

Za razliku od NES-a, SNES se definitivno može pohvaliti boljim i većim popisom igara, a sline nam cure samo kad pomislimo na igre kao što su The Legend of Zelda: A Link to the Past, Donkey Kong Country, Super Metroid, Super Mario World i Super Mario Kart, a tu su i naslovi koje će znati cijeniti obožavatelji RPG-a - Chrono Trigger i Secret of Mana.

Osim legendarnih i kultnih klasika, veseli i pomisao da će nam niz sjajnih igara biti predinstaliran na konzoli i tako veoma dostupan i pristupačan, naravno, ako će se ugledati na plug-and-play princip NES-a.

Još uvijek nije poznat točan datum izlaska, dizajn ili popis mogućih igara za SNES Mini, pa jedva čekamo nove vijesti.

Icek™
2017 Tra 20 01:13:08 PM
Dakle pamet u glavu i napraviti preorder na vrijeme. Više primjeraka.
Veigue
2017 Tra 20 01:28:12 PM
Retro je in!  :D
Yakuza_stinger
2017 Tra 20 06:07:35 PM
pravi entuzijasti imaju velikog
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1