Bandai Namco najavio akcijski RPG Code Vein

Nedavno smo pisali o novoj misterioznoj igri po uzoru na Dark Souls iz radionice Bandai Namca, a sada imamo i prve konkretnije detalje što možemo očekivati.

Napisao  Četvrtak, 20 Travanj 2017
Bandai Namco, točnije dio studija koji je dosad radio na ne baš poznatom God Eater serijalu igara (koji je isto tako iznjedrio i anime seriju), priprema novu igru pod imenom Code Vein.

Code Vein je još jedan u nizu od akcijskih RPG-ova u kojima je cilj pustošiti tamnice i usput se dobro zabaviti (najbolje u co-op modu). Izlazak je trenutno zakazan za sljedeću godinu, i to za sve „bitnije“ konzole, u što bi odmah svrstali PlayStation 4 i Xbox One.

Smješten u postapokaliptičnu budućnost, glavni lik Code Veina je vampirski Revenant koji ima sposobnost otključavanja različitih supermoći nakon konzumacije krvi. Velik svijet unutar igre će biti povezan, dok će igrači moći mijenjati svoju formu, kao i set oružja, što je uostalom i današnji standard za ovaj žanr.

Razvoj igre je trenutno na nekih 35%, no igru već sada odlikuje prekrasni anime stil, koji se (nadajmo se), neće mijenjati do izlaska igre.

Uostalom, uvjerite se i sami u kvalitetu slika i prikaza na službenoj stranici.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.