GTA Online vraća nas u ptičju perspektivu s Tiny Racers modom

Rockstar ide totalno "old-school" te baca sve karte na nostalgiju. I to nam se sviđa.

Napisao  Petak, 21 Travanj 2017

Rockstar ne prestaje izbacivati novi besplatni sadržaj za GTA Online. Toliko toga novog je implementirano u igru da smo čak i mi u redakciji posustali u pratnji nametnutog tempa. Tako idući tjedan u Online stiže novi mode koji će svakako razveseliti nostalgičare, dok će mlađoj generaciji pružiti uvid u nešto drugačiji vid zabave.

Ipak, ne radi se o ničem toliko drastičnom kao što ste to možda mogli naslutiti. U GTA Online stiže Tiny Racers mode koji donosi utrkivanje iz ptičje perspektive na kakvo smo navikli u prvim GTA igrama još tako krajem 90-ih. Naravno, uz nezaobilazne power upove koji su neizbježni u sličnim igrama, koji će na autiće montirati padobrane, rakete i mitraljeze. Tu je i old-school retro glazba, a oni stariji će i primijetiti – font iz prve GTA igre! Iako font nema veze s ičim konkretno, volimo onaj osjećaj nostalgije, koji izdavači u industriji često zlonamjerno iskorištavaju.

No vratimo se mi na Tiny Racers, pa primijetimo iz trailera kako ovaj mod na prvu sadrži više sadržaja nego neke igre koje su u potpunosti gameplayjem posvećene ovakvom stilu igranja. No, prije nego što još jednom čestitamo Rockstaru, trebat ćemo pričekati utorak 25. 4. kada bi novi mod trebao izaći.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.