Naježili ste se od Ellienog pjevanja u The Last of Us 2 traileru? Onda će vas prožeti trnci i od njezinih drugih pjesama

Ashley Johnson koja je dala svoj glas Ellie izvrsna je amaterska pjevačica.

Napisao  Petak, 21 Travanj 2017

Dani prolaze sporo u iščekivanju novih informacija o The Last of Us 2 koje bismo trebali dobiti na E3 u lipnju. Spremni smo do onda prihvatiti fiks bilo čega vezano uz TLoU, a ulogu droge u ovom slučaju preuzet će Ashley Johnson, glumica poznatija kao Ellie u The Last of Us.

Kada smo u prosincu prošle godine dobili najavu TLoU 2 u vidu trailera te kad smo začuli i odmah prepoznali glas naše Ellie, odmah smo se sjetili obećanja koje je Joel dao Ellie u prvoj igri.

Uistinu, Joel je izgleda naučio Ellie svirati gitaru, dok se u njoj očito skrivao moćni glasić. Tamo negdje 2014. kada je već započeo rad na TLoU 2, direktor igre Neil Druckmann nazvao je Ashley i pitao je može li kao Ellie obraditi pjesmu Shawn Jamesa – Trough the Valley. Zanimljivo, prva snimka koju je Ashley poslala Neilu bila je toliko savršena, da su producenti igre trebali zaposliti ljude koji će Ashley naučiti da pjeva lošije! Produkt te suradnje je izvedba u traileru koja je savršena u svojoj nesavršenosti. Sve to, pa i mnogo više, otkrili su Druckmann, Ashley i Troy Baker koji je oživio Joela, na PSX panelu koji svakako preporučamo pogledati ako vas zanima više o razvoju igre.

Naježiti ćete se od "Ellienog" pjevanja

No, vratimo se mi na odličnu Ashley Johnson. Preporučujemo odslušati njene cover izvedbe House of the Rising Suna, I Want to Hold Your Hand od Beatlesa i druge, u čijem glasu ćete zasigurno "osjetiti" Ellie i dio atmosfere The Last of Us-a. U iščekivanju E3...

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.