Potvrđen novi Call of Duty - vraćamo se u Drugi svjetski rat!

Novi nastavak nosi podnaslov WWII i sprema nam novi izlet u mračnu prošlost 20. stoljeća.

Napisao  Petak, 21 Travanj 2017

Svake godine znamo da nas čeka Call of Duty i svake godine dobijemo neku blagu promjenu. No ove godine je Activision potrvdio sve naše pretpostavke i oduševio nas. Vraćamo se korijenima, ne samo serijala, već i žanra. Vraćamo se u razdoblje Drugog svjetskog rata.

26. travnja očekuje nas puno otkrivenje novog nastavka jednog od najpopularnijih serijala u povijesti gaminga, a mi s nestrpljenjem iščekujemo što nam je Activision pripremio. Na igri radi Sledgehammer Games poznat po Advanced Warfare i Ghosts nastavcima serijala.

Ovo je, naravno, potpuni zaokret u serijalu koji je išao sve dalje u budućnost. Odlaze jetpackovi i laserska oružja, a vraća se vjerni M1 Garand. Promjena je sigurno došla zbog nezadovoljstva fanova oko smjera u kojem je serijal krenuo, ali isto tako i zbog DICE-ovog odlaska u prošlost u svom najnovijem izdanju Battlefielda.

ftzb9gfuujsrqenaq8d2

Ono što možemo pretpostaviti prema slici je da se radi o američkom vojniku, vrlo vjerojatno pripadniku padobranaca. To nam pak govori da ćemo sigurno iskusiti jednu od dvije najveće zračne invazije Drugog svjetskog rata, ili operacija Overlord ili Market Garden.

Otvorena je službena stranica na kojoj je postavljen brojač koji odbrojava sekunde do novih informacija.

Posljednji nastavak u ovome razdoblju razvio je Treyarch. World at War bio je pun pogodak kod kritika, ali i igrača, stoga ne čudi činjenica da je gaming scena uzbuđena oko povratka Call of Dutya na svoj početak. Sve što ostaje je vidjeti hoće li novi nastavak uspjeti skinuti legendarnu dvojku s trona jedne od najboljih pucačina ikada.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1