• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

Gotovo je, ugašeno prebacivanje Red Dead Redemptiona u GTA V

Razvoj projekta prekinut je nakon dvije godine rada.

Napisao  Ponedjeljak, 24 Travanj 2017

Već smo pisali o najavi ekipe modera da namjeravaju mapu iz Red Dead Redemptiona prebaciti u svijet GTA V (zanimljiv je bio i naziv projekta - “Red Dead Redemption V”), no čini se da od svega toga ipak na kraju neće biti ništa.

Moderi okupljeni u tim pod imenom .White čak su objavili i video materijale, no oni su uklonjeni nakon što ih je kontaktirao netko iz Rockstara ili izdavača Take Two (ipak je veća vjerojatnost da je to bio izdavač, budući da je Rockstar samo podružnica). Namjera je bila preuzeti mapu iz Rad Dead Redemptiona za Xbox 360, modificirati je, unaprijediti grafički i ubaciti u Grand Theft Auto V.

“Znam da je ovo teško prihvatiti, ali kao što možete vidjeti, kontaktirali su nas, pa s tugom ipak moramo ukinuti ovaj projekt”, rekao je, uz riječi zahvale fanovima, Mr. Leisurewear iz tima .White na GTA forumu.

Čini se da je najveći razlog ukidanja projekta upravo dolazak Red Dead Redemptiona 2 koji je najavljen za izlazak ove godine i trebao bi biti jedan od najjačih naslova sadašnje generacije konzola (i dalje nema naznaka da bi vlasnici PC-ja mogli igrati potencijalno čudo od igre).

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.