• PC
  • PS4
  • XONE

Call of Duty: WWII

DATUM IZLASKA: 3.11.2017.

IZDAVAČ: Activision

DEVELOPER: Sledgehammer Games

ŽANR: FPS

Predstavljen je Call of Duty: WWII, trailer obara s nogu!

CoD se vratio svojim korijenima i izgleda strahovito dobro!

Napisao  Srijeda, 26 Travanj 2017

Konačno, nova Call of Duty igra je tu. Activision i Sledge Hammer serijal vraćaju svojim korijenima, što je nakon godina i godina futurističkih igara bez inovacija njihov prvi rizičniji potez. Potez koji će, prema prvim reakcijama, vratiti povjerenje igrača diljem svijeta.

Trailer započinje moćno, i to jednim od najmoćnijih govornih zapisa Drugog svjetskog rata – onim Winstona Churchilla u britanskom parlamentu gdje upozorava na scenarij najgoreg mogućeg ishoda rata. Igra izlazi na svim aktualnim platformama 3. 11. ove godine. Novi CoD će biti mračniji, realniji te će prema riječima developera biti sve ono što netko može očekivati od Drugog svjetskog rata.

Detaljnu analizu i sve nove informacije donosimo kasnije tijekom večeri!

20:29 | AŽURIRANJE VIJESTI

Još jedna igra s holivudskom zvijezdom u glavnoj ulozi

Novi Call of Duty stavlja nas u ulogu Ronalda “Red” Danielsa kojeg ćemo zajedno s njegovim odjeljenjem pratiti kroz priču koja nas vodi kroz lokacije diljem Europe. Put će nas voditi kroz okupiranu Francusku i Belgiju, gdje ćemo se preko rijeke Rajne prebaciti na teritorij nacističke Njemačke.

Sama priča će se fokusirati na period s kraja rata. Kroz igru ćemo graditi poseban odnos sa svojom odjeljenjem, koji će nas, ako taj segment igre bude kvalitetno odrađen, provozati jednim emocionalnim vrtuljkom. Dakle, fokus radnje stavljen je na naše odjeljenje kao cjelinu, dok bi globalna zbivanja na ratištu trebala biti "samo" dobra pozadina.

Josh Duhamel, poznata holivudska faca, utjelovit će narednika Williama Piersona te se tako nastavlja niz gostovanja velikih zvijezda u Call of Duty serijalu. Tako je Activision uspio dobiti glumca kojeg je sam Steven Spielberg ubacio u Transformerse, serijal filmova u kojem Josha gledamo u ulozi pukovnika Williama Lenoxa.

Figo
2017 Tra 26 07:28:59 PM
Josh Duhamel, po meni vrhunski glumac i drago mi je da je našao ovdje mjesto.. CoD naslovi uvijek daju pravi filmski štih.. btw. trailer je spektakularan, no treba pričekat još do pravog gameplay prikaza.. zasad pozitivno i ulijeva nadu u dobru stvar!
Blade
2017 Tra 26 07:32:32 PM
Iskreno, nisam previše impresioniran. Iako izgleda lijepo, sve izgleda kao da je već viđeno i kao da se radi o hibridu Battlefielda i upicanijeg MoH: Frontlinea. Za pomak unaprijed u grafici me najviše zaboli ona stvar što se CoDa tiče. Trailer je izgledao kao da gledam iste 2 misije cijelo vrijeme. Al ajde, vidit ćemo u narednim prikazima na što će to ličit.
Chaky
2017 Tra 27 01:16:48 PM
Bas to. Em imam osjecaj da ce ovo biti Band of Brothers igra.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Sve o Call of Duty: WWII čitaj na FFA.hr

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gamer on budget

  • 1