• PC
  • PS4
  • XONE

Call of Duty: WWII

DATUM IZLASKA: 3.11.2017.

IZDAVAČ: Activision

DEVELOPER: Sledgehammer Games

ŽANR: FPS

Call of Duty: WWII multiplayer donosi socijalnu komponentu koja omogućuje druženje s drugim igračima

Developeri iz Sledgehammera s nama su odlučili podijeliti nekoliko noviteta koji stižu u multiplayjer.

Napisao  Srijeda, 26 Travanj 2017

Konačno, danas je predstavljen novi Call of Duty! Trailer popraćen moćnim glasovnim zapisom Winstona Churchilla možete pogledati ovdje. Dok je u traileru fokus stavljen na kampanju koja nas vodi u vremensko razdoblje s kraja Drugog svjetskog rata, kada su sile Saveznika uspješno lomile otpor Osovine, na Activisionom blogu dobili smo neke sitne detalje multiplayer komponente.

Predstavljanje multiplayera na E3

Kompletno predstavljanje multiplayer komponente trebalo bi biti na E3 sajmu početkom lipnja. Ipak, ekipa iz Sledgehemmera dobrodušno nam je odlučila udijeliti dozu informacija koja bi nas trebala održavati tih nešto više od mjesec dana.

Novi mod kratkog i jasnog imena – War, trebao bi nam donijeti mješavinu priče i multiplayer igranja. Biti će ovo svakako zanimljiva pridošlica u obitelj CoD načina igranja, pretpostavljamo po uzoru na Battlefieldov Operations.

Po uzoru na Bungijev Destiny, Sledgehammer u Call of Duty serijal uvodi Hub, odnosno Headquarters. U HQ-ju ćemo se nalaziti s drugim igračima u miroljubljivom okruženju i dokazivati tko ima veće, hmm, rankove i cijevi na puškama.

Nazi zombiji

Također, iako je prema riječima developera – novi CoD znatno realniji i ozbiljniji, u serijal se sad već tradicionalno vraćaju zombiji. Na kooperativnom zombi modu rade kreatori Dead Spacea, a isti će obrađivati temu okrutnih eksperimenata Trećeg Reicha, čiji su zombiji nusprodukt.

Nažalost, nikakvih informacija, a pogotovo grafičkog materijala iz multiplayera nema. Kao što smo već najavili, kompletno razotkrivanje MP-a stiže na E3, a za kraj vrijedi napomenuti kako prednarudžba igre osigurava pristup zatvorenom beta testiranju koje bi trebalo uslijediti negdje kasnije ove godine.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Sve o Call of Duty: WWII čitaj na FFA.hr

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5