Battlefield 1 dobio ogromnu zakrpu, konačno dodani platooni

Timska igra je glavna značajka nove zakrpe.

Napisao  Četvrtak, 27 Travanj 2017

DICE je konačno izbacio dugoočekivani Spring update za njihov WW1 shooter, Battlefield 1. Ova zakrpa bi trebala konačno vratiti hardcore igrače koji su odustali od igre budući da igra nije imala mehanike poput platoona koje su bile u prošlim igrama. Danas Battlefield 1 dobiva novu priliku budući da DICE novom zakrpom potiče upravo teamwork između igrača.

Proljeće je stiglo u BF1

Najveća novost je dodavanje platoona. Ovo su igrači tražili od samog izlaska, a sada će svi konačno moći sastaviti vlastite platoone za što ugodnije igranje s prijateljima. Sve je tu. Od tagova do pozicija unutar klanova, novi platooni će omogućiti igračima da predstavljaju svoju ekipu čak i zastavom koja ima logo platoona kada se ovoji pozicija na mapi. Platooni trenutno podržavaju do 100 igrača.

bf1 f

Već vidimo forumaški FOX logo gore.

Teamwork inicijativa se nastavlja s novom Medic Revive mehanikom. Svi već dobro znamo onaj osjećaj frustracije kada vaš pali suigrač stisne skip tipku za revive baš u onom trenutu kada ga krene oživljavati. Sada će igrači moći označiti suigrača i dati mu do znanja da imate namjeru oživjeti ga kako bi se smanjili situacije skipanja koje su jedan od najvećih problema u medic klasi.

Nova zakrpa nam donosi i nove mogućnosti administracije servera. Sada se na serverima mogu postaviti lozinke, a administratori mogu i drugim igračima dati moderatorske ovlasti. Baš kao i u Battlefieldu 3, što je jako dobra stvar. DICE napominje kako je ovo samo početak, te da će i dalje dodavati nove funkcije za ove opcije.

Oružja, ribboni, granate!

Količina oružja je i dalje bolna točka za Battlefield 1 zajednicu, a DICE nam je pripremio novu zbirku varijanti za oružja koja bi trebala osigurati barem nekakvu raznovrsnost. Svaka klasa će sada dobiti novu varijantu oružja: Hellriegel Defensive, Selbstlader Sniper, Huot Optical i Martini Henry Sniper.

bf1 w

Oružja možda jesu "second hand", ali bolje i ovo nego ništa. Sad kad bi još dobili i onu noćnu mapu...

Ribonni su bili pravo osvježenje kada su sa svojom pojavom ubacili dodatnu mehaniku i osjećaj nagrade, a sada će DICE dodatno proširiti ovaj sustav. Igrači će sada dobiti 19 novih ribbona koji su isto tako fokusirani na timsku igru što je glavna tema ove zakrpe. Igrači će uz ribbone dobiti i mnoštvo novih dog tagova za osvajanje.

bf 1 r

Recito što hoćete, ali ovi ribboni puno znače za sam gameplay.

Nova zakrpa nam donosi i pregršt promjena za sam gameplay i mape, a nama je najzanimljivija ona za granate. Granate su itekako veliki problem Battlefielda koji DICE nikako ne može izbalansirati, a sada nam donose novi pokušaj kojeg ćemo svakako isprobati na serverima. Granate sada imaju značajnu odgodu od 0.3 za bacanje, a brojne varijante su sada dobile i smanjen radijus detonacije, kao i povećanje timera za obnovu.

Uz sve ovo, DICE je pripremio i nove promjene za vozila, mape, oružja, modeove, sučelje i netcode. Sve ovo u detalje možete pročitati u službenoj listi promjena koja je dostupna na ovom linku.

19Marksman89
2017 Tra 27 02:57:09 PM
Ovo im je deseti bf naslov koji je uvijek naglasavao timsku igru...i njima treba 7 mjeseci da ubace platoon ili jos gore oni su bez toga launchali igru...sramota
Ninja_Krmacha
2017 Tra 27 03:33:01 PM
Quote:
Granate sada imaju značajnu odgodu od 0.3 za bacanje, a brojne varijante su sada dobile i smanjen radijus detonacije, kao i povećanje timera za obnovu.


Fala kurcu više.

Uz dodatak novih ribbona i platoona, promjena koje me najviše veseli.
Ulogiraj se da bi komentirao.