EA i dalje gura svoj Premium program i razdvaja zajednicu, nova mapa stiže u Battlefield 1

Naravno, svi pezanti bez premiuma će opet morati žicati premium frendove za upad na novu mapu.

Napisao  Petak, 05 Svibanj 2017

DICE i EA su na službenoj stranici objavili planove za njihov Battlefield 1. Zabava do ljeta je zagarantirana, no samo ako EA-u deployate pojačanje na računima kupovinom Season passa. Battlefield zajednica je već kritizirala Premium program za Battlefield igre koji samo razdvaja igrače, dok brojni drugi izdavači nude besplatne mape svojim igračima. EA je pokušao naći rješenje za ovaj problem kroz Premium Friends program koji omogućava premium vlasnicima da popune svoj squad s prijateljima i tako ih ubace na nove mape bez plaćanja DLC-a.

bf 1 map

Na prvu smo pomislili da se radi samo o noćnoj verziji Amiensa, no čini se da ipak ima više mesa.

Rat je skup, a premium još skuplji

Ipak, čak su se i Premium vlasnici oglasili kako im ovo umanjuje vrijednost kupovine stoga vjerujemo da je i to jedan od razloga zašto će i nova mapa biti, barem na početku, dostupna samo Premium vlasnicima. CTE (server za testiranje igre prije izlaska službenog patcha) već sadrži Nivel Nights noćnu mapu koja će, kako je sada i službeno objavljeno, stići u vanilla igre u lipnju, a DICE nam uz to priprema i novu Prise de Tahure mapu koja će prvo doći na CTE, a kasnije i svim Premium igračima. Ova mapa nas itekako podsjeća na Amiens iz originalne igre koja je itekako popularna među zajednicom, a nas još više zanima budući da će pored urbanog napucavanja noću sadržavati i rovove koji će zasigurno pružiti dodatnu dinamiku.

bf 1 map2

Nivel Nights. Što više blata, to bolje.

DICE će sada još brže pumpati zakrpe budući da su najavili da će iste biti dostupne na mjesečnoj bazi kako bi svima poboljšali iskustvo igranja. EA Play 2017, zamjenski događaj za E3 kojeg će EA i ove godine organizirati, će nam ponuditi i prve informacije za drugu ekspanziju, In the name of Tsar, koja će nam na bojišta uvesti rusku vojsku i snježne mape.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.