• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Marvel tvrdi: Novi Spider-Man biti će jedna od najboljih igara za PlayStation 4

Prilično samouvjereno je pristupio šef Marvelove divizije za videoigre.

Napisao  Utorak, 16 Svibanj 2017

O novoj Spider-Man igri još uvijek ne znamo mnogo. Međutim, činjenica da iza igre stoji respektabilan studio poput Insomniaca prilično govori o potencijalu igre. Nakon što je igra po prvi put predstavljena na E3 prošle godine, tek nedavno smo dobili značajnije informacije u obliku intervjua, kada se potpredsjednik Insomniaca Ryan Penagos izlajao kako će igra izaći već ove godine.

Dok čekamo ovogodišnji E3 gdje bismo zasigurno trebali dobiti potvrdu te informacije, mi fanovi serijala pratimo baš sve moguće izvore i hvatamo se za najmanje niti.

Spider-Man za PS4 neće podržavati VR, ali...

Tako smo ovaj put ulovili Gamespotov intervju Jay Onga, direktora Marvelove divizije za videoigre i inovacije, koji se između ostalog dotaknuo i nadolazeće igre. Tako je, prilično samouvjereno, međutim, ne i bez pokrića, izjavio kako će Spider-Man za PS4 biti jedna od najboljih igara na toj platformi. Ne znamo za vas, ali nakon ove izjave i nama su apetiti prilično porasli.

Iz intervjua smo izvukli i jednu potvrdu – novi Spider-Man neće podržavati PS VR. Međutim, cijela Marvelova divizija za igranje uzbuđena je zbog tehnologije, neki projekti su već u razvoju, te u neko dogledno vrijeme možemo očekivati službene najave VR igara iz Marvela.

DarkPunisher
2017 Svi 16 01:05:33 PM
Najiščekivanija igra (uz TLOU2) za mene trenutno. Fali mi dobra spidey igra i vjerujem da će Insomniac pomaknut granice super hero sand box igre.  :)
Ulogiraj se da bi komentirao.