Elite: Dangerous stiže na PlayStation 4 krajem lipnja

Pripremite se i oformite flote na vrijeme!

Napisao  Utorak, 16 Svibanj 2017

Koliko smo ono čekali? Čak tri i pol godine! Naime, toliko je trebalo da ova svemirska simulacija stigne na PlayStation 4, nakon što je prvotno bila izdana za PC, a kasnije i za Xbox One.

Konačno, kao što smo i najavili početkom ove godine, a sada je i potvrđeno – Elite: Dangerous na PS4 stiže krajem lipnja, točnije 27. dana u mjesecu.

Multiplayjer svemirska simulacija s neograničenim gameplayjem

Elite: Dangerous je MMO (ne klasični) smješten u galaksiju stvorenu po uzoru na našu Mliječnu stazu. Gotovo nebrojeno zvjezdanih sustava prisutno je u igri, koje možete istraživati, rudariti, a kasnije se udružiti s drugim igračima u flote, pa napadati baze drugih igrača. Igru započinjete s jednostavnim brodom i minimumom resursa, a na vama je da se snađete, preživite, a na kraju i dominirate svemirom Elite: Dangerousa.

Prisutna je i priča koju developeri konstantno razvijaju i prilagođavaju igračima, pa je tako nakon tri godine od izlaska igre doživljen i prvi susret s vanzemaljcima, koji su članovi zajednice dočekali gotovo u ekstazi.

Cijena igre za PS4 još nije objavljena, međutim, možemo očekivati cijenu od približno 24,99€, koliko je trenutno cijena na Xboxu i Steamu.

Sjeća li se još netko No Man's Sky-a?

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno