Ubisoft ne prestaje s najavama, potvrđena su dva velika potencijalna hita

Očekivanja su velika, a kritika nemilosrdna, pogotovo kad je u pitanju izdavač sa sjedištem u Francuskoj.

Napisao  Utorak, 16 Svibanj 2017

Znali smo, očekivali smo da će Far Cry 5 stići prije ili kasnije, a uz službenu potvrdu FPS franšize stigla je i potvrda izlaska za The Crew 2. Uz to, od ranije znamo da nakon godinu dana pauze dolazi novi Assassin’s Creed, kao i najavljeni, pa na kraju ipak odgođeni South Park: The Fractured But Whole. Ako sve bude išlo po planu, sve četiri igre trebali bismo igrati do kraja ove fiskalne godine koja završava u ožujku 2018.

Far Cry 5

Bit će ovo prvi nastavak nakon Far Cry Primala koji je bio smješten u Kameno doba (objavljen u veljači 2016.), dok je punokrvni prethodnik s brojkom u naslovu izašao krajem 2014. Dolazak nove igre u serijalu najavljen tek logom na Twitteru, dok kruže glasine da bi igra mogla biti smještena u doba Divljeg zapada. Ako je glasina točna, veselimo se novom razdoblju i toplo se nadamo uvođenju novih elemenata koji će zamijeniti poznato osvajanje “towera” i otkrivanje novih područja.

 

 

The Crew 2

Baš kao i novi Far Cry, potvrda izlaska nove vožnje stigla je putem Twittera, kao i na Ubisoftovom forumu. Nova inačica utrkivanja u otvorenom svijetu trebala bi stići otprilike dvije godine nakon prethodnika u kojem smo imali priliku provozati se diljem SAD-a. Nikakvi drugi detalji još uvijek nisu poznati, a ono što nas najviše zanima je, naravno, u koji dio svijeta će biti smještena nova mapa. Logično je očekivati poboljšanja kad su vizuali u pitanju i iako od same vožnje ne očekujemo skretanje u smjeru simulacije, priželjkujemo zabavnu arkadu.

 

 

Assassin’s Creed Origins i South Park: The Fractured But Whole

Kao što smo već pisali, novi Assassin’s Creed trebao bi biti smješten u Egipat, uz dodatak plovidbe Mediteranom. Ipak, postavlja se pitanje hoće li samo godinu dana pauze biti dovoljno da se serijalu udahne novi život. Što se događa s novim South Park RPG-om nitko ne zna, no iako ne znamo točan datum izlaska, trebali bismo ga igrati još ove godine (mislimo da su dvije odgode bile sasvim dovoljne). Priča bi se trebala direktno nastaviti na prijašnji nastavak, a kako je u razvoj ponovno uključen dvojac Stone-Parker, sigurni smo da će atmosfera gradića u Coloradu i, najblaže rečeno, živopisni likovi biti preneseni na najbolji mogući način.

 

 

Flipper
2017 Svi 17 08:04:05 AM
Samo nek najave Divison 2. Sve drugo nebitno. :)

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

jeedah
2017 Svi 17 08:20:32 AM
Samo cekam Splinter Cell novi sa Michael Ironsideom :D
Ulogiraj se da bi komentirao.