Nema senzacije, iz BioWarea stigla potvrda da rade na novom Dragon Ageu

Iako u BioWareu rade na trenutno nenajavljenom projektu kodnog imena Dylan, to naravno nije jedina igra na kojoj rade. Sada je i službeno, tim iza Dragon Agea radi na novom nastavku.

Napisao  Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017
U intervjuu za Eurogamer, pisac i dizajner igara Fallen London i Sunless Sea Alexis Kennedy, potvrdio je da zajedno s BioWareovim Dragon Age timom rade na novom izdanku ove popularne fantasy RPG franšize. Igra je je prema njegovim riječima u ranom stadiju izrade, no potvrdio je kako na projektu radi kao plaćeni pisac, zajedno s Patrickom Weekesom i Mikeom Laidlawom (direktor Dragon Age Inquisitiona i pisac scenarija za prvi Mass Effect i Jade Empire).

Iako Alexis nije otkrio za koliko godina možemo očekivati novi Dragon Age, nekakva razumna pretpostavka bi bila dodati barem dvije godine od ovog trenutka. Isto tako, s obzirom da je izvjesno kako će igra izaći na trenutnim aktualnim platformama, možemo ponovno očekivati i Frostbite 3 pokretač, osim ako nas BioWare ponovno ne iznenadi.

Nenad_87
2017 Svi 22 09:27:53 PM
Super ! Ova vijest mi je uljepšala dan ( iako sam znao da je samo pitanje vremena ) jer volim DA i jedan mi je od najdražih serijala.
SkyR3xX
2017 Svi 22 10:34:00 PM
Nakon poprilicnog razocaranja zvanog Inquisition, nadam se da ce ovo bolje ispasti.
FicoLegend
2017 Svi 22 10:39:54 PM
Ono što volim kod Dragon Agea je što se nisu ogradili idejom trilogije. Dragon Age je saga koja se gradi i u kojoj svaki nastavak otkriva nove tajne koje su se vukle još od jedinice. Origins mi je jedna od najdražih igara i bez problema bi ju smjestio kao jednu od najboljih igara svih vremena, sumnjam da će mi iti jedan novi nastavak nadmašiti to što mi Origins još uvijek pruža, no to nipošto ne znači da se ne veselim novom nastavku. Ako išta, zanima me na koliko veliku skalu mogu odvesti novi nastavak te se nadam kako će Bioware napokon usavršiti Open World formulu ili se vratiti formatu koji je funkcionirao - više hubova s hrpetinom sadržaja.
Ulogiraj se da bi komentirao.