Disgaea 5 više definitivno nije "Only on PlayStation"

Disgaea 5 Complete, novi naslov Nippon Ichi Softwarea u etabliranoj franšizi taktičkih RPG igara, upravo je izašao za Nintendo Switch u Sjevernoj Americi (EU datumm je 26. svibnja). Čini se da nećemo morati dugo čekati i na PC izdanje.

Napisao  Utorak, 23 Svibanj 2017
Da pojasnimo naslov, Disgaea 5 je izašla krajem 2015. godine za PlayStation 4 i nosila je spomenuti naslova ekskluzivnosti za ovu platformu. No, stvari se mijenjaju, pa je osim izlasaka za Nintendo Switch stigla i potvrda da uskoro možemo očekivati Disgaea 5 Complete izdanje za PC.

Naime, američki odbor za klasifikaciju podobnosti igara (ESRB), svrstao je Disgaeu 5 Complete za PC. Iako su u Nippon Ichi Softwareu već napravili portove prva dva Disgaea naslova za PC, postavlja se pitanje hoće li Disgaea 3 i Disgaea 4 također uskoro stići na ovu platformu? Povijest nas uči da reizdanja igara nisu nikakva rijetkost jednom kada se proizvođač odluči na to da unovči svoje projekte. Do tada, nadajmo se da će Disgaea 5 stići čim prije na PC.

Disgaea 5 Complete uključuje svih 8 bonus scenarija, 4 omiljena lika od starne fanova i 3 klase koje su inicijalno bile DLC. Dakle, možemo biti sigurni da je ovo izdanje ujedno i najbolje.

Icek™
2017 Svi 23 05:04:17 PM
DLCovi zaista vrijede svakog centa. Likovi dobiveni u njima su overpowered i s njima je puno lakše prolaziti igru plus njihovi scenariji je zanimljivi, ne škodi igri dodatnih pola sata po scenariju. Extra klase nisu spomena vrijedne.
Veigue
2017 Svi 23 05:16:31 PM
Japanska (Switch) verzija je, koliko sam čuo, imala i engleske titlove, pa onaj tko je napravio japanski account je već odavno mogao igrati ovo.[member=2]Icek™[/member]
Da si ne spojlam sad po netu, jer vjerojatno bih vidio i nešto što ne želim, ti mi reci: je li u igri i Axel i da li se može njega recruitati?
Icek™
2017 Svi 23 05:24:27 PM
[member=116]Veigue[/member] A ubi me sad ne znam...štekao mi net bio i nije mi htjela plejka pokrenut save dok nisam spojen na net...to je bilo prie godinu i pol, skoro dvije, od tada nisam nastavio s igrom.
Ulogiraj se da bi komentirao.