Autori Bulletstorma i Painkillera rade u suradnji sa Square Enixom na novom AAA projektu

Dobre vijesti za sve ljubitelje studija People Can Fly, ekipa je krenula u nove radne pobjede!

Napisao  Četvrtak, 01 Lipanj 2017
Square Enix je najavio partnerstvo s talentiranim poljskim studijem People Can Fly na zasad neimenovanom visokobudžetnom projektu. Kao posljedica ove suradnje, People Can Fly je otvorio brojna nova radna mjesta koja samo čekaju da se popune.

O novoj igri se ne zna mnogo, osim da neće biti na E3 te da dolazi na konzole i PC. Nije poznat čak niti žanr. Lee Singleton, čelnik londonske podružnice Square Enixa izjavio je kako s PCF rade na igri koju "svi žele igrati".

People Can Fly je poznat po kreiranju Painkiller serijala, radili su zajedno s Epicom (koji je čak i preuzeo vlastništvo nad studijem tijekom tri godine, počevši od kraja 2012, pa sve do sredine 2015.) na više Gears of War igara, uključujući i portu originalnog Gears of Wara za PC.

Međutim možda i najznačajniji naslov ovog studija je Bulletstorm, koji je nedavno dobio i prerađenu verziju Bulletstorm: Full Clip Edition za PC i konzole.

S obzirom da Bulletstorm nije bio komercijalni megahit, možda dočekamo novu igru koja će još jednom pokazati vrijednost ovog studija.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.