Nakon više od deset godina, Company of Heroes dobio je potpunu Steamovu podršku

Jedna od najboljih strategija ikada dobila je podršku kakvu zaslužuje!

Napisao  Petak, 02 Lipanj 2017

2006. godine Relic Entertainment izdao je neponovljivu RTS igru. Company of Heroes, strategija smještena na bojišta Francuske, osvojila je tržište svojim inovativnim sistemom osvajanja teritorija i izvlačenja resursa te predivnom grafikom koja dan danas oduševljava. S obzirom da je Company of Heroes imao jaku online zajednicu, ali isto tako i fanove koji su pridonosili dugotrajnosti igre mnogobrojnim modovima, bilo je čudno što Steam nije uveo podršku za workshop, mjesto gdje se modovi mogu bez problema objaviti te se vrlo lagano instaliraju.

Kaže se da bolje ikad nego ikad, a to je izgleda i Valveov moto, stoga je Company of Heroes nakon 11 godina dobio službenu podršku za workshop¸ no isto tako i svoje karte. Trading karte Steamov su dodatak koji vam daje kolekciju karata za igru koju ste kupili preko Steama. S tim kartama možete otključavati mnoge pogodnosti - uređivanje profilne stranice, više prijatelja - no možete ih i prodavati te zaraditi pokoju kunu.

Vjernim igračima će se ovakav dodatak sigurno svidjeti te je pohvalno što se još uvijek radi na održavanju igrivosti dragulja žanra koji ima sve manje i manje predstavnika.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.