• PS4

Everybody's Golf

DATUM IZLASKA: 29.8.2017.

IZDAVAČ: Sony USTUPILI: PlayStation Hrvatska

DEVELOPER: Japan Studio

ŽANR: Sportksa

Japanci će uskoro igrati Everybody’s Golf na mobitelima, ali zašto nećemo i mi?

Logičan i samootkrivajući odgovor bi bio – jer to trenutno nije u Sonyjevom poslovnom planu. Stoga vam donosimo ono što je najavljeno za japansko tržište.

Napisao  Subota, 03 Lipanj 2017
Sjećate li se vijesti kako je Sony osnovao japanski studio ForwardWorks, koji bi trebao biti zadužen za kreaciju mobilnih igara koje se zasnivaju na raznim PlayStation uspješnicama? Da, prošlo je više od godinu dana od osnutka navedenog studija, pa bi prve plodove rada ovog studija trebali vidjeti uskoro.

Pored Everybody’s Golf naslova koji izlazi na PlayStationu 4 u kolovozu ove godine, i kojeg razvija japanski studio Clap Hanz, koji je uostalom i radio na svim Everybody’s Golf naslovima od 1999., u pripremi je i Everybody’s Golf za Android i iOS mobitele (smartphone, ako tako želite), koji razvija ForwardWorks i sestrinski studio Drecom.

Everybody’s Golf za mobitele ima odlične temelje i na nedavnoj prezentaciji pokazalo se kako je zapravo odlično prilagođen za ovu platformu, što bi ga bez sumnje činilo atraktivnim i za zapadno tržište. Tomohiro Kawaguchi, producent ForwardWorksa je prilično ponosan na sistem koji je osmislio, i koji na pametan način uči igrača kako igrati čak i jednom rukom.

Prve slike i video prikazat ćemo vam i ovdje:

  

Everybody’s Golf će biti free to play naslov, što znači da proizvođač dosta nade polaže u mikrotransakcije. Važno je istaknuti da pored solo moda imate i player vs player mod te Everyone Golf, mod koji podržava do 8 igrača.

Zvuči dobro, zar ne? Nadajmo se da će u budućnosti uslijediti i najava za zapadno tržište, jer je upravo ForwardWorks osnovan s premisom da konkurira Nintendovim mobilnim igrama.

U međuvremenu u ForwardWorks razvija još četiri ili pet igara za mobitele za japansko tržište i planiraju ih isporučiti do ožujka 2018. Sretno im bilo.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.