• PC
  • PS4
  • XONE

Assassin's Creed: Origins

DATUM IZLASKA: 27.10.2017.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Akcijska avantura

Assassin’s Creed Origins odlazi u Egipat

Toliko je informacija o novom Assassin’s Creedu procurilo da svaka nova glasina gotovo da ima težinu vijesti. Ako želite biti čistunci, naslovu dodajte upitnik.

Napisao  Četvrtak, 08 Lipanj 2017

Na internetu se pojavila kartica za pre-order Assassin’s Creeda Origins, a namjerno ili ne, sliku je na Imguru objavio zaposlenik Targeta.

Ubisoft će prve konkretne i službene informacije o novom nastavku franšize objaviti na sajmu E3, pa sumnjamo da bi netko u ovoj fazi objavio lažnu sliku, no pažljivijem promatraču upast će u oko da se na kartici ne nalazi Ubisoftov novi logo. Isto tako, sama kartica koja je procurila zapravo izgleda vrhunski, pa smo ipak mišljenja da se ne radi o krivotvorini.

 

New Assassins Creed to be called Origins. Looks to confirm the Egypt setting.

 

Velika piramida, sfinga i palme definitivno asociraju na Egipat, a uz to ćemo veoma lako otkriti i dodatne informacije koje nikog neće iznenaditi - izlazak Season Passa i steelbook izdanja igre, kao i bonus misije za one koji igru prednaruče. Nije to ništa novo kad je u pitanju izdavačka politika Ubisofta, no barem znamo da će steelbook razveseliti jednog od članova redakcije FFA.

Podsjetit ćemo da je serijal uzeo dvogodišnju pauzu (AC: Syndicate izašao je 2015.) jer je reputacija franšize bila gotovo uništena repetitivnim elementima i nedostatkom noviteta, a može li novi punokrvni nastavak vratiti samopouzdanje trebali bismo saznati krajem godine. Već smo rekli da na sajmu E3 očekujemo konkretne informacije, a Ubisoft će se vjerojatno prostituirati na svim platformama, pa ako odgledate barem jednu konferenciju, sigurno ćete uspjeti uhvatiti nešto o Assassin’s Creed Origins.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.