Sukreator Super Meat Boyja otkrio novu igru koja će nas ponovno tjerati na razbijanje kontrolera

The End is Nigh je nova platformska igra Edmunda McMillena, sukretora notorno superteškog Super Meat Boyja i Tylera Glaiela (Closure).

Napisao  Četvrtak, 08 Lipanj 2017

Kao što u prikazanom traileru možemo vidjeti, The End is Nigh ponovno djeluje kao ubitačna igra koja će igrače jednako veseliti koliko i dovoditi do ruba živčanog sloma. Tko ovo bude platinirao, vjerojatno će to postignuće moći istaći među one kojima se najviše ponosi.

Prema izjavama McMillena, The End is Nigh je platformer ogoljen do same srži igrivosti. Igru je opisao kao miks indie igara VVVVVV, 1001 Spikes i Spelunkyja. Dovoljno vidjeti prikaz da zaključimo kako će ovo igrati samo oni hrabri.

The End is Nigh sadrži preko 600 razina razbacanih u 12 poglavlja i zapravo je najveća igra na kojoj je radio Edmund McMillen. Igra stiže na tržište već 12. srpnja na Steam, dok se očekuje i izlazak na Switchu, moguće i na ostalim konzolama.

Chaky
2017 Lip 08 03:15:27 PM
"The End is Nigh je nova platformska igra Edmunda McMillena, sukretora notorno superteškog Super Meat Boyja i Tylera Glaiela (Closure)."
Koja izgleda kao Super Meat Boy u sivo/crnom modu :evilgrin:
Zero
2017 Lip 08 04:52:21 PM
Da, prikaz je praktički monokromatski. SMB mi je bio oku ugodniji i pregledniji baš zato jer je MB bio jasno uočljiv zbog jarko crvene boje. Big difference. :D
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

Gamer on budget