U rujnu jurišamo poljima Battlefielda 1 u ime cara Nikole II.

Naoštrite bajonete i zgrabite rukavice - stiže zima!

Napisao  Subota, 10 Lipanj 2017

DICE nastavlja častiti svoje fanove dodatnim sadržajem. Nakon They Shall Not Pass DLC-a koji je uveo Francuze u Prvi svjetski rat, In The Name of the Tsar donosi nam istočno bojište i ruske snage. Osim što donosi sasvim novu stranu u ratu, donosi, naravno, i nova oružja. Isto tako, dolaze nam nove mape, a među njima će biti i noćnih koje bi trebale ponuditi u potpunosti drukčiju atmosferu.

Dobit ćemo četiri nove mape koje bi svojim snježnim krajolicima trebale odudarati od livada i rovova dosadašnjih bitaka Battlefielda 1. Međutim, prije samog DLC-a, DICE će izdati najmanje dvije nove mape, od kojih je jedna Nivelle Nights koja bi trebala stići već ovaj mjesec. Mapa će biti besplatna za vlasnike Premium Passa i već spomenutog They Shall Not Pass DLC-a. Druga mapa koju bismo trebali dobiti zove se Prise de Tahure i dolazi u srpnju kao konačna priprema za ruski front.

Novost u ovome dodatku je pojava ruskog death squada, legendarnih ženskih ratnika koje su sijale strah iza neprijateljskih linija. Točan datum izlaska još nije poznat, no pretpostavlja se da ćemo putovati na istok krajem kolovoza ili početkom rujna. Do tada, uživajte u prikazu!

S1r1uS
2017 Lip 11 10:12:33 PM
Pa zar ništa free za nas bez premiuma.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget