Xbox One (X) postaje jedina platforma na kojoj ćete moći zaigrati igre od prve do zadnje generacije konzola!

Što se kvragu događa, glava mi se raspada od toliko "iksbokseva". Što ste toliko zakomplicirali da ne znamo što možemo gdje igrati?! Ne brinite, zato smo mi tu.

Napisao  Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017

Na početku bijaše prvi Xbox. Jedna od konzola s najboljim igrama. Poslije nje došao je Xbox 360. Također, konzola s odličnim igrama. Poslije nje došao je Don Mattrick i ubio Xbox One sa svojom vizijom i Kinectom. No, da se vratimo. Dakle, poslije Xboxa 360 došao je Xbox One. Danas je Microsoft na svojoj konferenciji objavio da dolazi Xbox One X - najjača konzola na svijetu.

Zvuči odlično, zar ne? Šteta samo što nedostaje igara. No, da ne bude sve tako crno jedna odlična vijest s konferencije je da ćete krajem ove godine moći igrati originalne Xbox igre na Xbox Oneu i Xbox Oneu X. Super vijest je i što će stare Xbox igre izgledati bolje nego na originalnom Xboxu. Nije jasno još koliko igara će odmah biti dostupno i da li će raditi samo igre na disku, ili će originalne Xbox igre doći i na Xbox Live. 

Icek™
2017 Lip 12 01:52:22 AM
Ovo je odlicna stvar, vrlo zadovoljan. Samo da im ne bude trebalo pet godina da omoguce vecinu dobrih nsslova da se igraju na X1.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1