Vlasnici VR headseta imat će mnogo razloga za veselje uz Doom VFR i Fallout 4 VR

Na Bethesdinoj E3 2017 konferenciji doznali smo i prve detalje o nadolazećim VR hitovima koji su dobili posebne preinake za VR headsete.

Napisao  Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017

Iz trailera za Doom VFR mogli smo uočiti kako ovo izgledno neće biti onaj isti Doom kakav smo igrali nedavno na konzolama i PC-u, već se radi o seriji aktivnosti, uključujući i neke puzzle segmente (?) koji će se nuditi na postaji kojom harače demoni. Tu je i nova mehanika poput teleportiranja, koja je prisutna kako bi olakšala igru korisnicima VR headseta. Doom VFR je posebno rađen za HTC Vive na PC-u, no igru možemo očekivati i za PlayStation VR. Kada? Amazon je također izlistao 29. prosinca ove godine kao izgledan datum izlaska. Uz to, Steam navodi i cijenu od 29,99 eura.

Fallout 4 VR bi s druge strane trebao biti „potpuna“ i neizrezana igra po punoj cijeni, sada dostupna i za VR. Kako se čini, ovaj naslov bit će dostupan prvo na PC-u s isključivom podrškom za HTC Vive. Nije poznato hoće li kasnije doći na druge platforme, no koliko se ja osobno mogu sjetiti, ovaj naslov se ponosno isticao kao jedan od onih koji će iskostiti moć Xboxa One X. Kako god bilo, kao okvirni datum izlaska navodi se listopad.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.