• PC
  • PS4
  • XONE

The Crew 2

DATUM IZLASKA: 29.6.2018.

IZDAVAČ: Ivory Tower

DEVELOPER: Ubisoft

ŽANR: Open world racing

The Crew 2 vas tjera da vladate zemljom, vodom i zrakom

Dobrodošli u motornu naciju, veliko igralište za one željne adrenalina.

Napisao  Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017

Ubisoft je najavio The Crew 2 akcijskim trailerom, te su pokazali prvi materijal unutar igrinog grafičkog pokretača, ali je jasno istaknuto kako se radi o alpha verziji igre. U video materijalima možemo vidjeti na koji će način igrači dominirati zrakom, zemljom i vodom u otvorenom svijetu SAD-a.

Igrači će imati potpunu slobodu istraživanja predivnih krajolika SADa, neće biti vezani uz jedno vozilo, a brojne discipline garantiraju sate zabave za sve one željne virutalnog adrenalina. Možete letjeti avionom kroz oblake planina Rocky, možete paliti gume na asfaltu New Yorka, možete glisirati rijekom Mississipi, voziti motocikl ili istražiti Grand Canyon, izbor je na vama.

Priključite se jednoj od četiri motosport obitelji, od uličnih utrka, do profesionalaca ili se odlučite između off-road mahera i poklonika slobodnog stila. Svaka od frakcija ima jedinstvene jurilice, kulturu i vlastite discipline natjecanja.

Fenix
2017 Lip 12 11:44:36 PM
Ako su vec trebali napravit nastavak, onda je ovo pravi nacin kako pristupit takvo necem. Bogami, na papiru rasturaju s novitetima, samo jos treba vidit kako ce to izgledat u praksi. Samo da se posvete samom utrkivanju, natjecanju i voznji opcenito, a potpuno izbace bilo kakvu pricu.
Ulogiraj se da bi komentirao.