Kada religijski kult zavlada Montanom Far Crya, samo nas gospon' Hooker i Magnum .44 mogu spasiti

The Good, the Bad and the Vodotoranj.

Napisao  Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017

Dočekali smo i taj dan. Ubisoftova konferencija na ovogodišnjem E3-u dala nam je dašak gameplaya novog Far Crya. U prikazu možemo vidjeti kako naš protagonist priprema napad na okupatore koji se pripremaju eliminirati dva pogana. Naime, Hope County dio je Montane koji je preuzeo religijski kult. Potpuno neočekivano, vođa kulta uspio je organizirati svoju paramilitarnu organizaciju kojom je zatvorio sve ceste koje vode van okruga.

Prvi prikaz pružio je jezivu izvedbu Amazing Gracea.

Naš protagonist je, tko bi rekao, zapeo baš u tom okrugu te će morati okupiti sve protivnike novoga režima i pokrenuti manju revoluciju kako bi spasio okrug i pobjegao. Interesantno je da ćemo moći naređivati suborcima te ih pozicionirati na specifična mjesta na mapi. Upravo taj segment neodoljivo podsjeća na još jedan Ubisoftov serijal - Ghost Recon. Riječ je o elementu koji će zasigurno dodati još jednu razinu taktiziranju prilikom čišćenja neprijateljskih baza. Kao što je već bilo vidljivo u Primalu, u petici nas ponovno čekaju životinjski pratitelji. Vjerni pas pomoći će nam u borbi protiv opresije.

Prvi gameplay prikaz Far Crya 5.

U jednom trenutku, trailer prekida praćenje akcije i kreće totalni dernek. Eksplozije pršte svugdje oko nas, avioni lete iznad naših glava. Dolazimo do novog elementa u serijalu, let avionom. Naime, u okrugu Hope moći ćemo letjeti, no ne samo to, već ćemo imati dogfightove na nebu Montane. Interesantan je to dodatak koji će dodati raznovrsnost gameplayu. Okrug Hope čistit ćemo od sumnjivih likova 27. veljače iduće godine na PC-u, PlayStationu 4 i Xbox Oneu.

Tuhy
2017 Lip 13 12:11:48 AM
Ovo uopće ne djeluje loše...uvjerljivo i brutalno :)
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1