• PC
  • PS4
  • XONE

Detroit: Become Human

DATUM IZLASKA: 25.5.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Quantic Dream

ŽANR: Akcijska avantura

Upoznajte Marcusa i njegovu android revoluciju u Detroit: Become Human

Svaka odluka koju donesemo ima utjecaj. Nema druge šanse.

Napisao/la  Kristijan Pranjić (Yakuza_stinger) Utorak, 13 Lipanj 2017

Ove godine za E3 2017 je quantic Dream pripremio nešto dulji trailer pokazujući dosta toga iz njihove nove uzdanice pod imenom Detroit: Become Human. Ovoga puta, većina prikazanoga se vrti oko novog igrivog lika, Marcusa. Najveći naglasak se stavlja na mogućnost izbora. Izbora da se u svakoj situaciji možemo ponašati drugačije i donijeti odluke koje će imati sveukupni utjecaj na daljnji tijek igre. To ide toliko daleko da splet odluka može u potpunosti eliminirati neke likove iz priče. Tako da uistinu moramo dobro promisliti kako ćemo reagirati u određenim situacijama.

Ako dođe murja za vrat, hoćemo li pobjeći kao muhe glavom bez obzira ili ćemo brzo razmišljati i sakriti se iza parkiranih automobila? U svakoj situaciji će nam biti ponuđene opcije što napraviti prije nego sljedeća scena nastupi.

Kao i obično suživot ljudi i androida koji su već dovoljno samosvjesni i nije baš nešto najbolje što se moglo dogoditi pa će Marcus, koji je odlučio što želi biti u životu, poslužiti kao njihov vođa. To znači da će ih osloboditi iz ropstva jer i oni mogu biti sami svoji gospodari. Započinje android revolucija. Pacifistički ili kroz nasilje, ostaje odluka na vama igračima.

Datum izlaska nije poznat.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.